Madaba * Dana * Wadi Rum * Petra * Dode Zee

min 4 – max 8 deelnemers | Diverse data

Deze Yoga & Horse Soul Retreat wordt georganiseerd door in2jordan, in samenwerking met Sarah Nour van Pink Spirit Jordan.

Versterk je bewustwording, activeer je creativiteit en transformeer jouw leven. Verbind je met de stilte en de magie van de woestijn en de intuitieve kracht van de paarden. Je wordt omringd met het licht van het vuur en de sterren, de helende kracht van de Dode Zee en de wijsheid van jouw eigen hart.

Ja, ik wil meer informatie over deze rustvakantie

Trainer

Door het beoefenen van Vinyasa Flow Yoga, nodigt Sandra Jelly of zoals zij in Jordanië genoemd wordt, Sarah Nour, je uit om de relatie met jezelf te verdiepen. Leer te luisteren naar je innerlijke stem en je lichaam. Verwelkom de speelsheid en creativiteit, en laat het net zoals het leven stromen. Wees volledig aanwezig in je ademhaling en je zult het wonderschone geschenk van het huidige moment ontvangen.

Om ons bewustzijn te integreren worden we subtiel ondersteund door de intereactie met paarden. Zij weerspiegelen hoe wij op dat moment zijn en maken het mogelijk dat wij onze beperkende overtuigingen achterwege laten door vol aanwezig te zijn in het moment.

Verbind je met Jordanië en de innerlijke ruimte van je hart.

“Create a life that is self sustaining: visualize your dreams * breath in life * share from the heart and let life reflect your beauty.” – Sarah Nour

Programma Yoga & Horse Soul retreat

Dag 1: Vliegveld- Madaba

Je wordt opgewacht door je chauffeur bij het vliegveld van Amman, waarna je vertrekt naar je hotel in Madaba. Afhankelijk van aankomsttijd is het mogelijk om optioneel een bezoek te brengen aan de Mozaïeken in Madaba, een coöperatie van vrouwen in Irak al Amir, of naar de verbazingwekkende ruines van Jerash of de Citadel in Amman.

Desert Escape

Dag 2: Dana & Wadi Rum
Na een vroeg ontbijk vertrek je naar het zuiden richting de woestijn van Wadi Rum. In het natuurreservaat Dana krijgen we een rondleiding van 2 uur en genieten we van een lunch met uitzicht over Wadi Dana richting Wadi Araba. In de middag arriveren we bij het kamp in Wadi Rum. Sandra verwelkomt ons met thee een avondsessie yoga en een diner.  Gezamenlijk chanten we richting de bergen om de wijsheid van het hart aan te roepen om ons deze reis te begeleiden. We slapen in een bedoeïenentent onder de sterren. (gezamenlijke faciliteiten)

Dag 3: Wadi Rum

In de ochtend starten we met een yogasessie met uitzicht over de bergen. Na het ontbijt vertrekken we voor een tocht per kameel om dit indrukwekkende werelderfgoed te verkennen als een nomade. Verdwijn in het majestueuze landschap van oude valleien en bergen van zand, die opdoemen uit het oranje en witte zand. In de middag verkennen we het gebied middels een meditatieve wandeling. We delen onze ervaringen in de circle en sluiten de dag af met yoga. We genieten van een Bedoeïenen diner en slapen onder de sterren of in een Bedoeïenen tent.

Dag 4: Wadi Rum

We starten de dag met een yogasessie om onze rug te versterken, de geest te verstillen en het hartsbewustzijn te vergroten. Na het ontbijt vertrekken we naar de nabijgelegen paddock voor een sessie met de paarden. We hebben de hele ochtend om de paarden te ontmoeten, te ontdekken wat ze bij ons spiegelen en ons te verbinden met ons authentieke zelf en om inspiratie te vinden voor ons levenspad. Na de lunch heb je tijd om te relaxen bij de stenen of het zwembad, gemasseerd te worden of een paardrijrit te maken. We ontmoeten elkaar voor yoga bij zonsondergang op het kamp.

Dag 5: Wadi Rum 

We starten de dag opnieuw met een creatieve yoga flowsessie. Na het ontbijt gaan we op pad voor onze tweede sessie met de paarden, om verder te ontdekken wat de paarden met ons willen delen. We nuttigen een lunch op het kamp. De middag is vrij te besteden. Met een mogelijkheid om de omgeving per jeep te verkennen. Einde van de middag is er een yogasessie. Na het diner komen we samen voor een closing circle en meditatie. We overnachten op het kamp.

Discover Petra

Dag 6: Little Petra

Een  yogasessie om de benen te activeren ter voorbereiding op het verkennen van Petra. Na het ontbijt gaan we met een transfer naar Petra met mooie uitzichten over de bergen. We bezoeken Little Petra – een kleine maar indrukkwekkende vallei, die al een indruk geeft wat er nog meer gaat volgen. We maken een korte wandeling naar onze locatie voor de lunch. Na de lunch vertrekken we naar een bijzondere plek om yoga te beoefenen op de rotsen. Voor het diner en de overnachting gaan we naar een Bedoeïenenkamp in Little Petra.

“Not enough words to describe the experience I had with Sandra in Little Petra.It was such a special retreat! A combination of full immersion in the local culture, sunset and sunrise yoga on the rocks, intended and unintended coaching sessions, hiking in the amazing surroundings,and lots of laughter. In the end I stayed longer in Little Petra because it felt so good. The connection I felt during the retreat was exactly what I needed. Sandra is a lovely woman with an open heart and lots of personal attention to give. She easily combines her yoga lessons with her passion for horses. The horse session went straight to the core and now, months later, I still feel its insightful effects. Sandra is very flexible and easy-going, and will do everything in her power to make your stay as memorable and comfortable as possible. It surely was a week of connection and adventure!” – Sonja from Amsterdam

Dag 7: Petra

Een ochtendyoga om onze rug te versterken en een ontbijt geschikt voor een dag voor verkenners.

Je zal Petra ontdekken via de weinig bekende weg die naar de Monastery leidt, vergezeld door een lokale gids. De wandeling begint met een glooiend landschap en leidt je langs de bergen met prachtige vergezichten naar de Wadi Araba woestijn. En uiteindelijk leidt de weg naar misschien wel het meest inspirerende monument van Petra, de Monastery. Vervolgens wandelen we de 800 treden naar beneden om de Colonnade street en de koninklijke tombes te bezoeken, het theater en natuurlijk de Treasury.

Onderweg nuttigen we een lunchpakket, dat we hebben meegenomen.We verlaten deze indrukwekkende plek door de serene, hoog bemuurde en kleurrijke Siq. We pauzeren bij de Cave Bar voor een drankje.  Met aansluitend een transfer naar het Bedoeïeenkamp voor een drankje, diner en een afsluitende chakrameditatie.

Zen bij de Dode Zee

Dag 8: Dode Zee – Madaba 

Na onze ochtendyoga en ontbijt, nemen we afscheid van Sandra en gaan op weg voor een adembenemende tocht naar de Dode Zee. Op O Beach geniet je van een heerlijke modder & floating sessie. Er staat een lunch klaar, je kunt ontspannen in de infinity pool en je ervaringen van de reis helemaal in je op laten nemen. Het diner vindt plaats bij een lokale familie in Madaba, waar je in een 3-sterrenhotel overnacht.

Dag 9: Vertrekdag

Na het ontbijt vertrek je met een privétransfer naar de luchthaven Queen Alia in Amman.

Genoemd in National Geographic en de UK Telegraph als één van de 10 beste pekken ter wereld om de stilte te ervaren in 2018

Investering

De kosten voor dit programma zijn +- € 1275,-*. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de wisselkoers.

* prijswijzigingen onder voorbehoud

De 9-daagse Yoga & Horse Soul retreat is inclusief :

 • Alle maaltijden
 • 11 yoga sessies
 • 2 horse wisdom sessies
 • diverse meditaties
 • wandeling in Dana met natuurgids
 • vervoer tijdens het programma
 • kamelentocht in Wadi Rum
 • begeleide wandeling naar Monastery in Petra
 • diner met lokale familie in Madaba

Exclusief:

 • Vliegticket naar Amman (Jordanië)
 • Reisverzekering
 • Jordan Pass (www. Jordanpass.com)

Optioneel:

 • Thaise massage
 • Paardrijden
 • Overnachting op basis van éénpersoonskamer
“A wonderful stay in a beautiful setting where I experienced a sense of serenity, trust and love.The horses mirrored my behavior and showed me what I needed. I gained insights and a feeling of peace that is still with me, even while back in my hectic life at home. Many thanks for Sandra and her team”

– Anja from the Netherlands

Aanmelding

Vraag meer informatie of meld je aan!