Bekijk hier de accommodaties in de natuur waar mensen tot zichzelf komen om te ontspannen. Of juist om elkaar te ontmoeten, te genieten van de omgeving en met nieuwe inzichten huiswaarts te keren.

Klipper Nova Cura

, ,

Accommodatie De Klipper Nova Cura is een platbodem van ongeveer 25 meter lang. De naam Nova Cura betekent 'nieuwe zorg'. Zorg is een belangrijke leidraad in [...]

Spijkvoorde

, , ,

Persoonlijke aandacht, comfort en een natuurlijke omgeving vormen de basis van onze inspiratielocatie. De plek voor reflectie en ontspanning om helemaal tot jezelf te komen.

Monte Rosa

, ,

Op Monte Rosa vind je een heerlijke plek om te onthaasten. Je bent weg van het massatoerisme en kunt er heerlijk genieten van de natuur en frisse lucht en de stranden van de Algarve.

Boerderij de Zalm

, ,

Ben jij toe aan rust, ruimte en stilte? Zoek je stilte, ontspanning, balans en inspiratie? Geniet van deze boerderij aan de Lek en laat je coachen door Astrid van Rebalance.

Vale de Torre

, , ,

Vale de Torre is de ideale plek voor mensen die naast het zoeken van rust aan zichzelf willen werken. Hans, geregistreerd homeopathisch arts, kan je hierbij helpen.

Casa Spa d’Alma

,

Casa Spa d’Alma is een bijzonder mooi gelegen accommodatie met alle faciliteiten van een charme hotel. Het heeft een Zen atmosfeer midden in de natuur in Zuid-Portugal.

Monte Maravilhas

, , ,

Monte Maravilhas is een 8,5 ha groot landgoed in de Alentejo. Monte Maravilhas biedt rust, privacy en ruimte en ligt in één van de laatste stiltegebieden in Europa.

Quinta da Cerca

,

Quinta da Cerca is een vakantie-thuis voor zowel individuen als groepen die uit zijn op een ontspannende vakantie in een ongedwongen sfeer en een rustige natuurlijke omgeving.

Dominio Vale do Mondego

,

Het ecologisch Landgoed Dominio Vale do Mondego ligt direct aan de Rivier de Mondego, in de Serra da Estrela, het grootste natuurpark van Portugal. Tussen de olijfbomen is het stil, groen en mooi.

Rezonans

,

Rezonans is een 140 jaar oude woonboerderij. Een bezinningscentrum op een prachtige plek met uitzicht over de weilanden en de bossen in het Achterhoekse coulissenlandschap.

Quinta da Fonte

, ,

Op een paradijselijk plekje in Midden-Portugal ligt de authentieke quinta van Liedewij en Jolein. Verscholen in de bossen van de Beiras Baixo vind je dit unieke landgoedje.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

AANVRAGEN