Op Monte Rosa vind je een heerlijke plek om te onthaasten. Je bent weg van het massatoerisme en kunt er heerlijk genieten van de natuur en frisse lucht. Gelegen nabij diverse stranden en mooie uitgestrekte velden is het de ideale locatie om wandelingen te maken.

De intentie van Sandra en Theo, is een sfeer te bieden waarin je kunt bijkomen van de drukte die velen ervaren in het dagelijks leven. Monte Rosa is een ontmoetingsplaats, waar je gezellig en ongedwongen kunt samenzijn met “mindlike people” en waar op spontane wijze vaak leuke contacten kunnen ontstaan. >>Lees meer over Monte Rosa

Waarom het ‘Ontdek de Algarve’ arrangement?

Het arrangement bestaat uit een gevarieerd programma, met rondwandelingen langs de zuid- en de westkust en door het binnenland. Je kunt zelf wandelingen (van verschillende lengte en zwaarte) kiezen uit de wandelklapper met 35 routebeschrijvingen. Sommige wandelingen overlappen Via Algarviana (GR13) en de Rota Vicentina.

Wat houdt het arrangement in?

Het arrangement, op basis van 2 personen, bestaat uit:

  • 7 nachten logies met uitgebreid ontbijt op basis van gedeelde kamer (aankomstdag vrij te bepalen)
  • Ontvangst met Portugees amandelgebak en koffie
  • Drie diners; in de winter mogelijk in het dorpsrestaurant op 2 km, transport incl.
  • Huurauto vanaf Faro, incl. all-risk verzekering
  • Gebruik gemeenschappelijke ruimte met houtkachel, ingerichte buitenkeuken met BBQ, zwembad, wfi en bibliotheek
  • Uitleg over routebeschrijvingen en kaartmateriaal

Investering

Prijs per persoon:
laagseizoen € 360,-/pp
middenseizoen € 455,-/pp
kamer met kitchenette toeslag€ 35,-/pp/week

Locatie

Monte Rosa is gelegen in het zuidwestelijke gedeelte van de Portugese Algarve, 2 km van het authentieke dorpje Barão de S. João, 9 km ten noordwesten van het levendige historische stadje Lagos aan de zuidkust. Het is een uur rijden van vliegveld Faro en een half uur rijden van de nog ongerepte westkust.

Ja, ik wil meer informatie over dit arrangement