Mini Retreat voor jezelf. Even er lekker tussenuit, je beraden over hoe nu verder en tot rust komen. Dit kan allemaal bij Boerderij de Zalm. Midden in het land, de plek om je even terug te trekken, tot rust te komen en op te laden.

Ja, ik wil meer informatie over deze Mini Retreat

Wat is Opladen aan de Lek?

Tijdens deze Mini Retreat verblijf je een lang weekend of midweek bij Boerderij de Zalm. Nadat je jezelf geïnstalleerd heb start je met een intake gesprek met Astrid. Je geniet van gezonde ontbijtjes en de rust en ruimte om je heen. Je maakt bijvoorbeeld een avondwandeling langs de Lek of geniet van het zonnetje met uitzicht over de weilanden. In dit arrangement kun je kiezen voor een EFT-behandeling of een massage van een half uur. Verder is het mogelijk om extra coaching of diverse behandelingen bij te boeken.

Je hebt de keuze uit verblijf op basis van half of vol pension. Het is ook mogelijk om te kiezen voor de detox variant of juist zelf je eten bereiden in onze studio’s. Boek dit arrangement samen met je partner of een vriend/vriendin, of gun jezelf wat quality time en een verblijf op een éénpersoonskamer (met toeslag).

Jouw coach Astrid

Vanuit rust en ruimte zijn de mooiste ideeën ontstaan. Met genoeg plek voor creativiteit en fun zal je in dit arrangement heerlijk genieten van rust en van tijd voor jezelf en je ontwikkeling.

Mijn visie is dat je een betere versie van jezelf kunt worden, door in contact te komen met je eigen kern. Ik help je stappen te zetten die je diep in je hart wil zetten.

Het liefst ben ik er voor ondernemende, gedreven mensen, die zijn vastgelopen of bang zijn om vast te lopen in het leven. Om jou te helpen meer balans & meer rust te ervaren. Met als gevolg dat je leert loslaten en meer vanuit jezelf leeft. Je bent de beste versie van jezelf!

Ik bied een luisterend oor, betrokkenheid, vertrouwen en gevoel. Door eerlijk en duidelijk te zijn in mijn communicatie breng ik als coach mensen in beweging. Puur, zuiver, confronterend, warm.

Wat houdt de Mini Retreat Opladen aan de Lek in?

Je wordt door ons persoonlijk welkom geheten.

 • Ontvangst met intakegesprek met koffie/thee en gezonde lekkernij
 • 4 nachten verblijf op een 2-persoonskamer
 • 4 maal een gezond ontbijt met smoothies, vers fruit, yoghurt en muesli
 • Mogelijkheid tot half of vol pension met heerlijke en gezonde biologische producten, zoveel mogelijk lokaal of seizoensgebonden producten.
 • 1 maal intake/coachingsgesprek
 • 1 maal EFT behandeling of 1 maal half uur massage (stoel- of rugmassage)

Accommodatie

Boerderij de Zalm beschikt over 6 mooie en goed uitgeruste gastenkamers, elk met een eigen uitstraling. Je hebt keuze uit de romantische Hooikamer, de frisse Achterkamer, de koele Koeienkamer of een kamer met uitzicht over de weilanden met schapen. Zo is er voor ieder wat wils en weten wij zeker dat je je hier helemaal thuis zult voelen.

Wanneer mag je komen?

Allereerst is het belangrijk dat jij weet wanneer je wilt komen. Je kunt kiezen voor een lang weekend of voor een midweek. De start van het arrangement is op een maandag of een vrijdag. Daarnaast is het belangrijk dat Astrid, jouw coach beschikbaar is en tijd voor jou kan reserveren om je te begeleiden. We kijken ernaar uit om je te ontvangen op onze mooie boerderij en een plek voor je kunnen creëren met begeleiding en rust. Je bent van harte welkom!

Jouw investering voor Opladen aan de Lek

Verblijf op basis van gedeelde kamer € 325,-
Eénpersoonstoeslag + € 125,-
Uitbreiding met half pension € 59,-
Uitbreiding voor heel pension € 129,-

boerderij-de-zalm

Wat vinden anderen?

Een plek om tot jezelf te komen, na een lange periode van de drukte van mijn grote gezin en veel verdriet, is er nu weer ruimte voor mij en die ruimte voelde ik ook bij Astrid. Haar begeleiding is liefdevol, ondersteunend, maar ook uitdagend en confronterend. Ik heb genoten van de rust, tijd voor mijzelf en de gesprekken met Astrid. Verkwikt en herboren vervolg ik mijn weg, heerlijk terug naar mijn gezin! Met een lichter hart en duidelijk doel, dank je wel.

Carmen

Carmen
Als begeleider is Astrid krachtig, duidelijk en warm. Bij haar ben je in goede handen, ze daagt je uit en geeft steun, daar waar je dit nodig hebt. Ze luistert naar wat er echt gezegd wordt. Ik heb altijd veel aan onze gesprekken. De gesprekken geven me nieuwe focus en energie.

A. van Kallen, HR manager

A. van Kallen

Aanvullende mogelijkheden

 • Yogalessen, meditatie begeleiding, wandelcoaching, of reiki (v.a. € 45,-)
 • Coachsessie ( € 95,-)
 • EFT behandeling ( € 95,-)
 • Massage ( v.a. € 65,-)
 • Fiets- of E-bike verhuur (v.a. € 9,95,- per dag)
Ja, ik meld me aan