Kom tot rust in de Achterhoek

 

Ook in ons eigen Nederland is de natuur dichterbij dan je denkt. De Achterhoek en zijn mooie coulissenlandschap is de ideale omgeving om tot rust te komen. De vele natuurgebieden die door Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer worden beheerd – en in oorspronkelijke staat zijn teruggebracht – verdienen het om ontdekt te worden.

Rezonans

Tussen Warnsveld en Vorden vind je de idyllische woonboerderij van Ans de Graaf waar je heerlijk tot rust kunt komen. Rezonans & MarLuz hebben wij een speciaal arrangement opgesteld waarbij jij centraal staat. In de natuurlijke sfeer van Rezonans heb je de gelegenheid om even te ontsnappen aan het jachtige leven van alledag. Tijd maken voor jezelf. In de rust en stilte van deze plek is er ruimte voor langere wandelingen. Tijd.. voor een innerlijke reis . Bezinning en verdieping. Tijd….om een creatieve activiteit te ondernemen Tijd….om dingen weer op een rijtje te zetten. Tijd… om te kunnen mediteren in de stiltetuin. Tijd…om te lezen, Tijd …om je te laten verwennen met een ontspannende behandeling.

Wat is het wandel- en ontspanningsarrangement?

In dit arrangement combineren we  inspanning en ontspanning. Je kunt met dit arrangement een dag heerlijk wandelen in de bossen rondom Rezonans en de andere dag lekker verwend worden met een ontspanningsbehandeling naar keuze zoals een klankhealing, coaching of ontspanningsmassage. Op de dag van aankomst wordt je ontvangen met een heerlijk biologisch diner verzorgd door je gastvrouw Ans de Graaf.

Wat houdt het arrangement in?

  • 2 overnachtingen
  • 2 x ontbijt
  • 2x lunchpakket
  • 1x diner
  • 1 x ontspanningsbehandeling van 1 uur naar keuze

Wanneer?

Data zijn op afspraak en op basis van beschikbaarheid. Ideaal voor een weekendje weg
Bv. van vrijdag 17.00 uur tot zondag 17.00 uur. Ook door deweekse dagen zijn mogelijk.

Investering

€ 235,- p.p. inclusief BTW in het weekend en € 225,- door de week

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden klik op onderstaande link.

Aanmelden