Elk jaar in de Nacht van de Nacht mede-organiseert MarLuz op Boerderij de Zalm in Schalkwijk een bijzondere avond. We wandelen met zijn allen en vieren het leven. En dit jaar met een extra bijzonder tintje. De familie zit dit jaar 100 jaar op deze boerderij. Dat vieren we op zaterdag 27 oktober met een avond die geheel in het teken staat van de boerderij. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Spieren voor Spieren’. Samen met lokale sponsoren bieden we je een avond vol gezelligheid en ontspanning, kom je ook?

Open-huis
Tijdens de avond kun je een kijkje nemen op de boerderij. Boerderij de Zalm is een plek waar mensen komen om te ontspannen, er even tussenuit te zijn, te vergaderen of te werken in een rustige omgeving. Hoe ziet een B&B kamer er uit? Waar vergaderen mensen? Wil je zelf ervaren wat een mini-break is? Doe mee aan een meditatie of laat je masseren. Of maak kennis met de dieren op de boerderij.

Wandeling over het Eiland van Schalkwijk
Samen met de bokken maken we een nachtwandeling langs de rivier de Lek en de Uiterwaarden. Het eiland heeft mooie natuur en is een parel van rust, gelegen tussen de omliggende verstedelijkte gebieden. Het gebied is uitstekend geschikt om te wandelen, fietsen en te genieten van de natuur en historie van dit gebied. In deze Nacht van de Nacht gaan we met een zaklicht op pad. Doe mee met de prijsvraag en beantwoord onderweg vragen over het boerenleven. Er valt zeker wat te winnen, een hele leuke lokale prijs!

Muzikaal kampvuur
Bij terugkomst verzamelen we rond het kampvuur. Het kampvuur wordt omlijst door verhalen en zang van een troubadour. Met elkaar genieten we van een hapje en drankje, het vuur en de open sterrenlucht.

Praktisch

 • Open-Huis vanaf 19.30 uur, start wandeling om 20.30 uur (afstand 6 km, +- 5 kwartier) nagenieten tot middernacht.
  • Adres: Pothuizerweg 19, 3998 NB Schalkwijk, Nederland
  • Kinderen zijn welkom.
  • Graag zelf lichtgevende hesjes meenemen!!
  • Bijdrage € 15,= (voor volwassenen), € 7,50 voor kinderen (tot 16 jaar)Vier je deze avond met ons mee?
  Maak kennis met Boerderij de Zalm en alles wat je hier kunt beleven. Geniet van de natuur met een wandeling. En laat je verrassen door de troubadour en het kampvuur. Ook de innerlijke mens wordt goed verzorgd. Met je deelname verwen je niet alleen jezelf, maar draagt je ook bij aan het goede doel: Spieren voor Spieren, die meer dan 20.000 kinderen ondersteunen met spierziekten.

Voel je van harte welkom! Of zoals wij het bij Boerderij de Zalm zeggen, welkom & geniet!

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelding: nachtwandelingschalkwijk@gmail.com

DEZE AVOND WORDT MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

Boerderij de ZalmJonkheer De RamNatuurlijk Verbinden, IJs van Frans, MarLuzEethuis STER in de Kersentuinde BokkenbunkerZijn in je LijfWanica Massage en 101 Administraties en belastingadviezen