Deventer* Nederland*

max 10 deelnemers | diverse data | weekend + | Midweek | ééndaagse

Waarom een lifebreak? Ken je dat? Dat je jezelf niet meer herkent? Je bent gespannen en moe en hebt daarom een kort lontje. Je denkt dat je jezelf kwijt bent en weet niet meer waar je gelukkig van wordt. Je hoofd zit vol met vragen. Zal ik van baan veranderen? Een andere relatie? enz.. Je wilt tijd om alles op een rij te zetten.

Bovenal wil je een oplossing en je weer gelukkig voelen vol van energie. Dat alles weer vanzelf gaat. Wat voel ik eigenlijk? Wat wil ik eigenlijk? Je hebt wel ideeën, maar je laat je leiden door impulsen van buitenaf. Hoe zorg je nou dat je je niet laat afleiden? Wanneer je een stap wilt maken naar rust, dan is een lifebreak iets voor jou.

Ga naar het inschrijfformulier Lifebreak
lifebreak visioning
lifebreak visioning

Hoe vind je in alle drukte je vrijheid?

Reset en relax met een lifebreak. Iedereen heeft zo nu en dan een moment voor zichzelf nodig. Om zorgeloos te genieten en plezier te maken. Dan voel je wat je nodig hebt om je hart volgen. Zodat je je weer gelukkig voelt vol van energie. Dat alles weer vanzelf gaat. Waarom zou je dat uitstellen? Je kan nu al een stap zetten naar een meer ontspannen leven. Door simpel even uit de tredmolen te stappen, stil te staan en te voelen. Waardoor je verder gaat met de juiste energie & focus op hetgeen waar het leven voor jou om draait.

Programma’s Lifebreak

  • Midweek lifebreak

De lifebreak midweek is een vijfdaags programma waarin je de diepte ingaat ten aanzien van de persoonlijke thema’s die voor jou spelen. Er is een programma en een dagstart. Je bepaalt zelf aan welke onderdelen je deelneemt of dat je je juist terugtrekt. Lunch, fruit, thee en koffie zijn inbegrepen. Ook is het mogelijk te overnachten op inspiratielocatie Spijkvoorde. Inclusief een gezamenlijk ontbijt en een maaltijd. De woensdag heeft een vrije invulling.

  • Lifebreakdag

De lifebreakdag is een goede gelegenheid voor kennismaking met lifebreak. Een dag met rust en inspiratie waarin één thema centraal staat. Je komt los van de dagelijkse drukte en verdiept je in het thema. Met de bedoeling te oefenen, ervaren en inzichten op  te doen. Voor alumni is het niet alleen een verfrissing maar ook een moment van stilstaan om jezelf weer te horen. Daarnaast ontmoet je anderen voor het uitwisselen van ervaringen/tips in de dagelijkse toepassing. Hierdoor ervaar je direct wat de lifebreak voor jou kan betekenen. Oftewel zinvol ontspannen.

  • Weekend + lifebreak

Een weekendbreak is een onderbreking om op te laden. Hierdoor komt je tot rust en doe je nieuwe inzichten op. De inzichten brengen je dichter bij jezelf. En je kunt ze direct toepassen voor een relaxter leven. Oftewel ontspannen en het beste in jezelf naar boven halen.

Buiten kom je tot rust in de fantastische natuur. Er zijn diverse zitjes midden tussen de weilanden, de koeien en de bomen in de oude eikenlaan. Echt een locatie om jezelf helemaal op te laden.

De lifebreak heeft mijn leven een echte reset gegeven. Echt een aanrader voor iedereen die is vastgelopen! De persoonlijke aandacht, openheid en goede begeleiding zorgt voor diepgang en zingeving. De thema’s hebben mij geholpen weer dichter bij mezelf te komen. Ik vind het een goeie mix van sessies en ontspanning. Door de waardevolle inzichten gegeven heb ik een doorbraak in de waan van mijn leven gerealiseerd.
Marjolein – Heemstede
Marjolein, Heemstede

Wat levert de lifebreak op?

  • Inspiratie, tips en inzichten die je in je persoonlijke situatie kunt toepassen.
  • Weten waar je voor staat en hiernaar kunnen handelen.
  • Een onvergetelijk ervaring met een verandering die blijvend is.
  • Weten wat jij wilt zodat je grip hebt op keuzes in privé, werk en relaties.
  • Nazorg; Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met de begeleiders.
  • Kortingscadeaubon t.w.v. €100,00 korting op een minibreak en/of lifebreak.

Locatie

Op tien minuten met de auto van Deventer en Bathmen, ligt in een oase van rust een prachtig verbouwde boerderij. Bij binnenkomst word je verrast door het bijzonder sfeervolle interieur met oude gebinten en de serene sfeer waar iedereen zich welkom voelt Er is een gevulde boekenkast en een finse speksteenkachel waar je kan onthaasten. De slaapkamers zijn verzorgd en hebben een eigen sanitair.

Ga naar het inschrijfformulier Lifebreak