Projectomschrijving

Boerderij de Zalm

Ben jij toe aan rust, ruimte en stilte? Zou je eens de aandacht willen geven aan je persoonlijke ontwikkeling op het vlak van; stilte, ontspannen, balans en inspiratie? Dan is er een prachtige plek voor jou, Boerderij de Zalm, centraal gelegen, nabij Utrecht.

Boerderij de Zalm is een plek, voor mensen die íets ander zoeken’ Je kunt er heerlijk genieten, ontmoeten en ontspannen!

Er zijn verschillende programma’s en daarnaast persoonlijke maatwerktrajecten. Jouw verblijf is persoonlijk. Je zult niet de laatste zijn, die bij Boerderij de Zalm een tijdje verblijft om weer opnieuw balans te zoeken. En je bent van harte welkom, want deze plek is ervoor gemaakt om jou te helpen je rust, balans of inspiratie te hervinden.

Open je zintuigen

Door de wind in de omgeving, de stilte, de vergezichten, lopen in het gras…, voel je het al? Al je zintuigen kun je voelen. Je gaat genieten!

Op het platteland van Utrecht, midden tussen de weilanden en de boomgaarden van het Kromme Rijn gebied bieden wij ruimte tot vergaderen, om te overnachten of gewoon jezelf weer op te laden. De boerderij is gelegen in het Buiten van Utrecht. Met vlak achter ons de Lek, waar je kunt genieten van prachtige vergezichten of met mooi weer recreëren langs de waterkant.

Tussen de weilanden

Zoek je rust of een plek voor inspiratie? Boerderij de Zalm is de plek om bij te komen van de drukte en waan van alle dag. De kamers hebben hier een eigen opgang en privacy. Ervaar de rust!

Laad jezelf op door te genieten van de stilte, de uitzichten, de tijd voor jezelf, eindeloze boomgaarden. Wandelen in de wind op de dijk. En wil je eens even tussenuit, lekker een terrasje pakken in het dorp bij Jonkheer de Ram of  genieten van cultuur? Bezoek dan het pittoreske stadje Culemborg, wat op loopafstand is van onze boerderij. Ook leuk, het oude dorp van houten of de stad aan de Waterlinie, Wijk bij Duurstede.

Wat kan er allemaal?

Astrid en Wouter werken met hart en ziel aan de boerderij. Op allerlei manieren hebben ze een plek gecreëerd waar mensen welkom zijn, met alles wat er leeft bij hun gasten.
Je kunt bij Boerderij de Zalm helemaal alleen verblijven om tot rust te komen of alleen, met wat begeleiding van Astrid of een van haar partners erbij. Dat is helemaal aan jou. Afstemmen op jouw wensen of doel vanuit een gemoedelijke en open benadering is de manier van werken bij Boerderij de Zalm. ‘Niets moet en alles mag’, want ieder mens is anders.  Boerderij de Zalm biedt je een uniek verblijf, met heerlijke woon/slaapstudio’s, begeleiding op maat en met haar verschillende partners. Gezamenlijk werken we aan jouw doel. En hierbij nemen we jouw voorwaarden en wensen mee. Uiteindelijk is het streven, dat jij jezelf hervindt. Zodat je weer je weg kunt vervolgen, voluit levend, luisterend naar je hart en eigen stem.

Me-Time Retreat bij Boerderij de Zalm

Me-Time Retreat | Nederland

2 oktober - 4 oktober

JA IK WIL MEER INFORMATIE