Laden Rustvakanties
Ben je iemand die altijd maar rent, maar niet zo veel stil staat? Kom dan naar onze Me-Time retreat aan de Lek!

In een heerlijk weekend kom je tot rust en laad je op. Na dit weekend weet je welke richting jij op wilt gaan en aan welke volgende stappen jij aandacht wilt geven. Onder de begeleiding van Astrid en Marloes ga jij een heerlijk en inspirerend weekend ervaren bij Boerderij de Zalm.

Naast een dag- en avondprogramma, is er ruim voldoende tijd om tot rust te komen, om van de omgeving te genieten,  samen te eten en heerlijk te kunnen wandelen.

JA! Ik schrijf me in
Graag meer informatie

Met maximaal 8 ondernemende vrouwen. Gastvrije locatie, puur eten, landelijke omgeving aan de Lek, midden van het land. Stilte en ontspanning. Echt Me-Time.

 • Omdat je het gevoel hebt dat je geleefd wordt in plaats van dat jezelf de regie over je eigen leven hebt.
 • Omdat je iemand bent die veel geeft en jezelf niet makkelijk op de eerste plaats zet.
 • Omdat je behoefte hebt om te reflecteren op je huidige leven en vooral vooruit te blikken naar de toekomst.
 • Omdat dit weekend voor jou is. Dit is jouw cadeau aan jezelf. Ontdekken, delen en genieten met andere vrouwen zoals jij.

Speciaal voor vrouwen die zowel professioneel als privé veel ballen in de lucht houden.

Gun jezelf een weekend quality me-time aan de Lek en ga mee!

Rust uit

en geniet

Even niets

een heel weekend tijd voor jezelf

Locatie

bij Houten

Ontspannen aan de Lek

gelegen in het midden van het land

Laad op

en ga vol energie naar huis

Nieuwe inzichten

Ontspannende oefeningen en delen met anderen geven je een nieuwe kijk

Puur eten

met zorg en liefde gemaakt

Voeding

jezelf verwennen met heerlijk eten

Programma 2-4 oktober 2020

Hoe ziet jouw weekend eruit?

Vrijdag aan het einde van de middag kom je aan bij Boerderij de Zalm, waar je hartelijk ontvangen wordt. Je hebt de tijd om je rustig te installeren. Na het welkom en kennismaking gaan we aan tafel. Daarna is er een licht avondprogramma.

De zaterdag en zondag is er een programma en ook tijd voor jezelf. Op zondag ronden we aan het einde van de middag af. En ga je uitgerust en opgeladen naar huis.

Wat kun je verwachten?

 • Tijd voor jou
 • Ontspannen en opladen
 • Delen met anderen
 • Vooruitblikken
 • Professionele begeleiding

Begeleiding

Astrid van Bennekom

Mijn visie is dat je een betere versie van jezelf kunt worden, door in contact te komen met je eigen kern. Ik help je stappen te zetten die je diep in je hart wil zetten, zowel zakelijk als privé. Groei en geniet van het leven!

Het liefst ben ik er voor ondernemende, gedreven mensen, die zijn vastgelopen of bang zijn om vast te lopen in het leven. Om jou te helpen meer balans & meer rust te ervaren. Met als gevolg dat je leert loslaten en meer vanuit jezelf leeft. Je bent de beste versie van jezelf! 

Ik bied een luisterend oor, betrokkenheid, vertrouwen en gevoel. Door eerlijk en duidelijk te zijn in mijn communicatie breng ik als coach mensen in beweging. Puur, zuiver, confronterend, warm.

Marloes van Oorspronk

Mijn visie is een wereld waarin mensen in balans zijn. Met zichzelf, met anderen en met hun leefomgeving.

Door de snelheid van het huidige leven krijgen veel mensen te maken met stress en een gevoel van opgejaagdheid. Mensen hebben 24 uur per dag prikkels van werk, een druk gezinsleven en het idee altijd bereikbaar te moeten zijn. Er zijn weinig momenten van echte ontspanning en rust.

Langzaam raken steeds meer mensen verwijderd van hun eigen kern en kracht. Bijna iedereen krijgt hier in zijn of haar leven mee te maken. Ik geloof dat wanneer dit gebeurt, het helend is om terug te gaan naar de basis en vanuit daar de batterij op te laden.

Me-Time Weekend Retreat is thuiskomen bij jezelf

Wat vinden anderen?

Een plek om tot jezelf te komen, na een lange periode van de drukte van mijn grote gezin en veel verdriet, is er nu weer ruimte voor mij en die ruimte voelde ik ook bij Astrid. Haar begeleiding is liefdevol, ondersteunend, maar ook uitdagend en confronterend. Ik heb genoten van de rust, tijd voor mijzelf en de gesprekken met Astrid. Verkwikt en herboren vervolg ik mijn weg, heerlijk terug naar mijn gezin! Met een lichter hart en duidelijk doel, dank je wel.

Carmen

Carmen
Als begeleider is Astrid krachtig, duidelijk en warm. Bij haar ben je in goede handen, ze daagt je uit en geeft steun, daar waar je dit nodig hebt. Ze luistert naar wat er echt gezegd wordt. Ik heb altijd veel aan onze gesprekken. De gesprekken geven me nieuwe focus en energie.

A. van Kallen, HR manager

A. van Kallen
Ik heb via MarLuz deelgenomen aan een MIndfulnessweek. Marluz wist heel goed wat mijn wensen waren en waar ik behoefte aan had. De locatie, het programma en de begeleiding waren goed geregeld en professioneel. Ik heb in die vijf dagen veel geleerd over het toepassen van mindfulness in je dagelijkse leven maar ook was er voldoende ruimte (qua locatie en programma) zodat ik mijn rust kon pakken. De ondersteuning vanuit Marluz was goed verzorgd en compleet, zowel voor en na de cursus, en zou voor mij een reden zijn om mijn volgende rustvakantie weer met Marluz te boeken.

Ansa, Program manager

Ansa

Eten & drinken

Het ontbijt, lunches en diners worden verzorgd door Pure and Easy   We geven om jouw gezondheid. We koken vers, halen onze ingrediënten regelmatig in huis om zo vers mogelijk te koken en letten we op de juiste balans in voedingsmiddelen. Zo bakken we zoveel mogelijk op lage temperatuur, gebruiken we geen geraffineerde suikers en vervangen we zoveel mogelijk zout door lekkere en geurige specerijen. Zo kom jij easy aan een echt gezonde maaltijd!

We eten vegetarisch het weekend en drinken heerlijke theetjes en sapjes. Om zoveel mogelijk effect te hebben van het weekend schenken we geen alcohol.

Puur en heerlijk eten

Locatie Me-Time retreat

Boerderij de Zalm is gelegen in het Buiten van Utrecht. Met vlak achter ons de Lek, waar je kunt genieten van prachtige vergezichten of met mooi weer recreëren langs de waterkant. Hier laat je de drukte en waan van alle dag achter je. Onze boerderij heeft 6 kamers met allen een eigen stijl. De kamers hebben een eigen opgang en privacy. Ervaar de rust en stilte. Laad jezelf op door te genieten van de eindeloze appel, kersen & perenboomgaarden. Snuif de frisse wind, als je over de dijk wandelt. En geniet van de gastvrijheid.

Onze basis

Tijdens het weekend verblijven we tijdens het programma in de Graanschuur. Deze multifunctionele ruimte voelt aan als een huiskamer. Er is een gezellige zithoek en een grote tafel aan de andere kant van de ruimte. Ook ‘s avonds kun je hier zijn om te praten of iets uit te werken.

De graanschuur is genieten van boerenchic, een authentieke boerenschuur is omgebouwd tot een prachtige loft, speciaal voor jou. Deze boerenloft heeft een stoer en warm karakter en is van alle gemakken voorzien. Een aparte grote keuken met afwasmachine, een ruime comfortabele zithoek en een grote tafel om aan te werken, vergaderen, te trainen of te eten en in verschillende opstellingen te plaatsen. En voor de echte levensgenieter hebben we zelfs een kleine bar in de hoek. Tevens kun je aan beide zijden van de loft buiten zitten en je vermaken met wat de boerenomgeving te bieden heeft.

Jouw investering

De Me-Time retreat is 449 euro. Daarvoor krijg je een totaal verzorgd en begeleid weekend van 2,5 dag van 2 t/m 4 oktober 2020. Kom je met zijn tweeën dan is jullie investering 399 euro p.p. op basis van een gedeelde kamer.Hiervoor krijg je:
 • 2 x overnachting op basis van 1 persoon inclusief een heerlijk gezond ontbijt
 • Begeleid programma inclusief avondprogramma
 • 2 x diner
 • 2 x lunch
 • 2 x ontbijt
 • 2 wandelroutes
 • Fietsroute boekje van de omgeving
 • Verrassing bij aankomst
 • Foodybag bij vertrek

Optioneel

 • Massage
 • EFT behandeling
 • Individueel coachgesprek
 • Hypnose sessie
 • Meditatie begeleiding
Ja, ik doe mee