Persoonlijke aandacht, comfort en een natuurlijke omgeving vormen de basis van inspiratielocatie Spijkvoorde. Een ideale plek voor ontspanning, inspiratie en reflectie. Spijkvoorde ademt een serene sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Je komt tot rust midden tussen de weilanden, de koeien en de bomen.

De intentie van Rienk & Jacquelien, is een sfeer te bieden waarin je kunt bijkomen van de drukte die velen ervaren in het dagelijks leven. De locatie is opgezet als rustplaats, waar stilte en ruimte is om tot jezelf te komen. Of je nu komt voor me-time en persoonlijke ontwikkeling.>>Lees meer over Inspiratielocatie Spijkvoorde.

Waarom het ‘Life Break’ ME-time arrangement?

Heb je vragen over relaties, gezin, werk of sta je voor een belangrijke beslissing? Wil je meer grip op de keuzes die je maakt? Ben je nieuwsgierig naar je talent en kwaliteiten? Wil je blij zijn met wat je doet? In de life break inspireren wij je jouw eigen antwoord te geven en ontdek je hoe je sturing geeft aan jouw antwoord.

Wat houdt het arrangement in?

Het arrangement bestaat uit:

  • Aankomst met drankje en intake
  • Individuele sessie/ workshop naar keuze (levensloopwandeling, keuzewandeling, coachsessie talent en kwaliteiten, intuïtief schilderen, visionboard).
  • 3 overnachtingen (midweek in het melkhuisje) of 2 overnachtingen in het weekend

Data op aanvraag en naar beschikbaarheid. Aankomst in de midweek op ma, dinsdag, woensdag of donderdag. Weekend vrijdag t/m zondag.

Investering

All-in tarief per persoon € 472,25

All-in tarief bij twee personen € 319,50 p.p.

Lunch à € 15,00 is bij te boeken (soep en maaltijdsalade)

Locatie

Spijkvoorde ligt in Salland, een mooi gedeelte van Overijssel. In het buitengebied van Deventer vind je verscholen in het groen een authentieke woonboerderij, en toch dichtbij voorzieningen van Hanzestad Deventer. En ook natuurgebied de Sallandse heuvelrug is dichtbij. Het is een uur rijden vanaf Utrecht.

Ja, ik wil meer informatie over dit arrangement