Laden Rustvakanties
  • Dit rustvakantie is voorbij.
Canceled

Galicië* Spanje*

max 8 deelnemers 

Deze stembevrijdingsretreat Spanje wordt georganiseerd door de gepassioneerde stembevrijder en ademhealer Jacky Peeters van Atelier La Luna en de Portugese zangeres en ondersteund door Jan Boellaard.

Jacky organiseert voor de derde keer op deze mooie plek in spanje een cursusweek stembevrijding in het noordwesten van Spanje. We verblijven op het prachtige landgoed Punta de Causo in Galicië, dat is omgetoverd tot een waar paradijs vol schoonheid.

Als je meegaat, zeg je ja naar een diepgaande reis met jezelf, die tegelijkertijd speels en licht is. Het is een uitnodiging naar jou om alles wat zich in je aandient toe te laten en te uiten. Jouw beweging van binnenuit te mogen volgen. Jezelf te laten horen en zien. Je te verbinden met jezelf en anderen, en de prachtige natuur. Of de tranen nu langs je wangen stromen of dat je onbedaarlijk moet lachen, je een fikse weerstand voelt of zingend door de zaal danst. Vrijheid zit in zijn met wat er leeft in het moment. En stembevrijding is daar zingend uiting aan geven.

Ja, ik wil meer informatie over deze rustvakantie

Over Jacky

Van oorsprong gezondheidswetenschapper stuurde het leven mij de kant op van creativiteit, spiritualiteit en bewustwording. Mijn stem leidt me de weg op het spirituele pad. Het is een prachtig en bevrijdend avontuur dat me in mijn persoonlijke ontwikkeling veel groei en heling heeft gebracht. Jarenlang volgde ik sessies en workshops bij Jan Kortie, waarna het vanzelfsprekend was om de opleiding tot Stembevrijder bij hem te gaan volgen. Ik begeleid volwassenen en kinderen sinds 2005, toen ik Atelier La Luna oprichtte met Helend Tekenen.

Stembevrijder ben ik sinds 2008. Sinds ik een cursus familie-en organisatieopstellingen volgde, vlecht ik systemisch werk in mijn workshops. Hierbij wil ik die veiligheid, betrokkenheid en liefde geven die ikzelf op mijn pad heb ontvangen, onder andere tijdens de opleiding ‘Helend tekenen’ aan ‘De Kolam’ in Zutphen, mijn opleiding tot ‘Stembevrijder’ bij Jan Kortie in Amsterdam en het internationaal erkende Soul Voice®programma van Karina Schelde. Mijn activiteiten geef ik vorm met liefde en passie en in een veilige bedding.

Programma Stembevrijdingsretreat Spanje

Via een aantal thema’s en je persoonlijke intentie begeleid ik je naar het ontdekken van jouw unieke stem. In het proces, dat diepgaand kan zijn, kom je waarschijnlijk in contact met verstopte emoties en onbewuste overtuigingen. Het aanvaarden en uiten van zaken die je normaal gesproken liever vermijdt, zullen leiden tot het ervaren van meer ruimte, speelsheid, vreugde en liefde: bevrijding dus.

Wat houdt de week in?

Via een aantal thema’s en je persoonlijke intentie begeleiden wij je naar het ontdekken van jouw unieke stem. In het proces, dat diepgaand kan zijn, kom je waarschijnlijk in contact met verstopte emoties en onbewuste overtuigingen. Het aanvaarden en uiten van zaken die je normaal gesproken liever vermijdt, zullen leiden tot het ervaren van meer ruimte, speelsheid, vreugde en liefde: bevrijding dus.

De workshops omvatten geleide meditatie, lichaamswerk, (mantra)zingen, zingen en klinken in de kring, in tweetallen en individueel, je naam zingen, klaagzingen, systemisch werk, innerlijk kindwerk, rituelen en het geven en ontvangen van klankbaden en stemhealings.

We zullen zowel binnen als buiten werken. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, in een veilige bedding en liefdevolle sfeer. Deze worden mede gedragen door mijn partner Jan Boellaard.

De cursus bestaat uit een openingsavond- en ritueel op 8 juni en dagelijkse workshops in de ochtend. Tevens zullen er dagelijks een vroege ochtendmeditatie, middag- of avondactiviteit worden aangeboden waaronder (stilte)wandelingen en een workshop Helend Tekenen.

Wat is Stembevrijding & Stemhealing?

Stembevrijding  is zingen en klinken wat er in je leeft, in het moment. Door middel van je ademhaling en jouw unieke klanken uit je wat je in het hier en nu ervaart. Vaak brengt deze manier van zingen (sounden) je in contact met spanning, ongemak of emoties die je onbewust blokkeren. Op deze manier kan het licht schijnen op je schaduwkanten. 

We kunnen onze helende stem niet alleen gebruiken om onszelf te uiten, te bevrijden en te helen, maar ook ten behoeve van anderen. Gedurende de week kun je ervaren wat je elkaar kunt geven door middel van zingen en sounden dat is afgestemd op de wensen en thema’s van een ander. De cursus combineert Stembevrijding, Stemhealing en elementen van systemisch werk

Ik ben dankbaar voor die prachtige week met jullie samen. Ook met de moeilijke of verdrietige momenten. Daar kwam later vaak weer ontlading en ontspanning van. Ik mocht zoveel van mezelf laten zien en zoveel van jullie zien. Alles mag er meer zijn. Ik kan ermee zijn en er uitdrukking aan geven. Wat wil ik nog meer?

Bekijk het filmpje over de locatie en luister naar het mooie verhaal van de eigenaresse over deze bijzondere plek.

Locatie

Centro Punta de Couso, op het puntje van Peninsula de Morrazo, in Galicië, biedt een spectaculaire omgeving met wonderschone vergezichten en toegang tot de stranden, bossen en bergen van de Atlantische kust en de rivieren Rías de Aldan en Pontevedra en is de ideale plek voor de stembevrijdingsretreat Spanje

Als je het filmpje van Punta de Couso ziet, ben je waarschijnlijk meteen verkocht. De plek is een en al magie. Op de punt van een schiereiland in Galicië, het Keltische deel van Spanje, bevindt zich dit centrum van soundhealer Jacomina Kistemaker. Een werkruimte met uitzicht op zee, een magische tuin en wonderlijk mooie natuur in de omgeving. 5-10 minuten lopen naar kleine, stille (ook naakt-)strandjes, heerlijk eten. Krachtige helende energie waardoor alleen het verblijf al transformerend werkt.

De locatie is een plek om elkaar te ontmoeten, ontworpen om te delen, te stimuleren, uitdagingen te verkennen, om te luisteren, te voelen en om verder te kijken, uit te wisselen, onderzoeken en samenwerking te bevorderen.

Investering Stembevrijdingsretreat Spanje

  • Verblijf inclusief overnachtingen op 2-persoonskamers en maaltijden 375,- (toeslag eenpersoonskamer 150 euro)
  • Cursusgeld 775,-

Exclusief:

  • Reis per bus of vliegtuig naar Vigo of Porto. Wij stimuleren de reis per bus (www.flixbus.nl).  Er kan een gezamenlijke transfer geregeld worden vanuit Vigo.
  • Reis- en annuleringsverzekering
Ja, ik wil meer informatie over deze rustvakantie