Laden Rustvakanties
  • Dit rustvakantie is voorbij.

Galicië* Spanje*

max 10 deelnemers 

Deze stembevrijdingsreis wordt georganiseerd door de gepassioneerde stembevrijder en ademhealer Jacky Peeters van Atelier La Luna en de Portugese zangeres en voicehealer Carla Pontes.

Jacky organiseert voor de tweede keer op deze mooie plek in spanje een cursusweek stembevrijding in het noordwesten van Spanje. We verblijven op het prachtige landgoed Punta de Causo in Galicië, dat is omgetoverd tot een waar paradijs vol schoonheid.

Ja, ik wil meer informatie over deze rustvakantie

Over Jacky

Van oorsprong gezondheidswetenschapper stuurde het leven mij de kant op van creativiteit, spiritualiteit en bewustwording. Mijn stem leidt me de weg op het spirituele pad. Het is een prachtig en bevrijdend avontuur dat me in mijn persoonlijke ontwikkeling veel groei en heling heeft gebracht. Jarenlang volgde ik sessies en workshops bij Jan Kortie, waarna het vanzelfsprekend was om de opleiding tot Stembevrijder bij hem te gaan volgen. Ik begeleid volwassenen en kinderen sinds 2005, toen ik Atelier La Luna oprichtte met Helend Tekenen. Stembevrijder ben ik sinds 2008. Sinds ik een cursus familie-en organisatieopstellingen volgde, vlecht ik systemisch werk in mijn workshops. Hierbij wil ik die veiligheid, betrokkenheid en liefde geven die ikzelf op mijn pad heb ontvangen, onder andere tijdens de opleiding ‘Helend tekenen’ aan ‘De Kolam’ in Zutphen, mijn opleiding tot ‘Stembevrijder’ bij Jan Kortie in Amsterdam en het internationaal erkende Soul Voice®programma van Karina Schelde. Mijn activiteiten geef ik vorm met liefde en passie en in een veilige bedding.

Over Carla

Singing, acting and improvisation had a strong presence in my life, since I was a little child. I used my voice as an instinctive way of transforming the mood. I was also fascinated by drawing and later studied arts and crafts and became a teacher. At the same time, I never stopped singing and I started studying classical singing, becoming an opera singer in the Algarve. I attended several classes and masterclasses with innumerous teachers in Portugal and abroad to develop my technique.

I have always believed that the voice has a strong connection with our body and emotions in a deeper level. Therefore, I studied with people that worked body, movement and voice connection, like the fabulous Meredith Monk, Jorge Parente (Zygmunt Molik (co-founder of Grotowski’s Theatre Laboratorium)) and the sound healing and ancestral healing pioneer Jill Purce. I attended BioVoice course and Estill Voice Training System® – figures of voice control. I took a post-graduation in ArTherapy and Waking Dream Therapy, gathering art, music and creative visualization. Actually I continue studying, singing and giving singing lessons and workshops. I use sound to meditate and relax with Tibetan Bowls and Voice Sessions and Massages, a mixture that I call Sound Voice Massage Journey.

In 2015, I met Jacky in a retreat held in Portugal, which I attended, and we had a truly nice connection. The way Jacky works is an inspiration for a more continuous work with little groups in my own workshops.

Programma Stembevrijdingsweek Spanje

Via een aantal thema’s en je persoonlijke intentie begeleid ik je naar het ontdekken van jouw unieke stem. In het proces, dat diepgaand kan zijn, kom je waarschijnlijk in contact met verstopte emoties en onbewuste overtuigingen. Het aanvaarden en uiten van zaken die je normaal gesproken liever vermijdt, zullen leiden tot het ervaren van meer ruimte, speelsheid, vreugde en liefde: bevrijding dus.

Inhoud workshops

De workshops omvatten geleide meditatie, lichaamswerk, (mantra)zingen, zingen en klinken in de kring, in tweetallen en individueel, je naam zingen, klaagzingen, rituelen en het geven en ontvangen van klankbaden en stemhealings.

We zullen zowel binnen als buiten werken. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, in een veilige bedding en liefdevolle sfeer. De cursus bestaat uit een openingsavond- en ritueel en dagelijkse workshops in de ochtend. Tevens zullen er dagelijks een vroege ochtendmeditatie, middag- of avondactiviteit worden aangeboden waaronder (stilte)wandelingen en een workshop Helend Tekenen.

Een werkruimte met uitzicht op zee, een magische tuin en wonderlijk mooie natuur in de omgeving. 5-10 Minuten lopen naar kleine, stille strandjes, heerlijk eten. Krachtige helende energie waardoor alleen het verblijf al transformerend werkt.

Wat is Stembevrijding & Stemhealing?

Stembevrijding  is zingen en klinken wat er in je leeft, in het moment. Door middel van je ademhaling en jouw unieke klanken uit je wat je in het hier en nu ervaart. Vaak brengt deze manier van zingen (sounden) je in contact met spanning, ongemak of emoties die je onbewust blokkeren. Op deze manier kan het licht schijnen op je schaduwkanten. 

We kunnen onze helende stem niet alleen gebruiken om onszelf te uiten, te bevrijden en te helen, maar ook ten behoeve van anderen. Gedurende de week kun je ervaren wat je elkaar kunt geven door middel van zingen en sounden dat is afgestemd op de wensen en thema’s van een ander. De cursus combineert Stembevrijding, Stemhealing en elementen van systemisch werk

Ik ben dankbaar voor die prachtige week met jullie samen. Ook met de moeilijke of verdrietige momenten. Daar kwam later vaak weer ontlading en ontspanning van. Ik mocht zoveel van mezelf laten zien en zoveel van jullie zien. Alles mag er meer zijn. Ik kan ermee zijn en er uitdrukking aan geven. Wat wil ik nog meer?

Bekijk het filmpje over de locatie en luister naar het mooie verhaal van de eigenaresse over deze bijzondere plek.

Locatie

Centro Punta de Couso, op het puntje van Peninsula de Morrazo, in Galicië, biedt een spectaculaire omgeving met wonderschone vergezichten en toegang tot de stranden, bossen en bergen van de Atlantische kust en de rivieren Rías de Aldan en Pontevedra

De locatie is een plek om elkaar te ontmoeten, ontworpen om te delen, te stimuleren, uitdagingen te verkennen, om te luisteren, te voelen en om verder te kijken, uit te wisselen, onderzoeken en samenwerking te bevorderen.

Om te oefenen ‘how to walk our talk’, samen, in tijden van verandering, om het leven van onze dromen te leiden van een wereld vol respect en liefde, met aandacht in het hier en nu.

Investering

Verblijf inclusief overnachtingen op 2-persoonskamers en maaltijden 385 euro, cursusgeld 775 euro. Totaal 1160 euro.

Inclusief:

  • Alle stembevrijdingssessies
  • 6 overnachtingen op basis van volpension in een gedeelde 2-p.kamer
  • Standaard kamer met 2 aparte bedden

Exclusief:

  • Vlucht en transfer naar Porto of Vigo. Wanneer meerdere mensen dezelfde vlucht boeken is het mogelijk om op 17 juni een transfer te regelen. Vraag ernaar bij Jacky.
  • Reis-, bagage- en annuleringsverzekering
Ja, ik wil meer informatie over deze rustvakantie