Laden Rustvakanties
  • Dit rustvakantie is voorbij.

Mindfulness Retreat Valencia

max 8 deelnemers | 7-12 november 2019

Mindfulness zweverig? Enorm down-to-earth juist! Minder piekeren, bewuster kiezen en effectiever werken door het toepassen van praktische mindfulness vaardigheden. Geen stress en hectiek, maar rust en balans. De Mindfulness Retreat Valencia wordt verzorgd door een gecertificeerde trainer in de Mindfulness Based Stress Reduction-methode. De retreat is geschikt als je wilt kennismaken met mindfulness, maar ook als je je wilt verdiepen of gewoon wilt opladen. Deze retreat vindt plaats op het idyllisch gelegen Refugio Marnes.

Ja, ik wil meer informatie over deze rustvakantie

Over Suzan

Mijn naam is Suzan en ik ben een gecertificeerde Mindfulness MBSR-docent, trainer en coach die de kracht van de natuur combineert met mindfulness. Mijn drive is mensen te vragen, inspireren en empoweren om hun pad voor persoonlijke groei te bepalen. Na het behalen van mijn diploma in Human Resources Management in Nederland, werkte ik voor verschillende multinationale bedrijven, op verschillende gebieden, zoals leren, ontwikkelen en rekruteren.

Mijn aanpak kenmerkt zich door:

  • De verbinding maken tussen geest en lichaam
  • Ervaring met coaching in de natuur met mijn bedrijf MINDtreat
  • Mensen in hun eigen kracht zetten
  • Goed luisteren en ruimte voor stilte

Programma Mindfulness Retreat Valencia

Na een heerlijk ontbijt starten we de dag met de Mindfulness training van 10.00 tot 13.00 uur.
Naast het ochtendprogramma wordt optioneel een middagprogramma aangeboden. Daarbij kun je denken aan (stilte) wandelingen en workshops. Ook is het mogelijk om een persoonlijk coachgesprek aan te vragen waarbij je al wandelend met een ervaren Nederlands sprekende coach de natuur ingaat.

Er zijn vijf nachten verblijf inbegrepen op basis van een luxe tweepersoons kamer en volpension. Dagelijks wordt gezorgd voor een gezond en (h)eerlijk ontbijt, lunch en diner. Dieetwensen worden van tevoren geïnventariseerd.

Wat is Mindfulness?

Mindfulness betekent aandachtigheid of opmerkzaamheid; volledig bewust zijn van de huidige ervaring.

Vaak zitten we met onze gedachten in het verleden of in de toekomst. We piekeren en maken ons zorgen over wat er komen gaat. Op dat moment zijn we ons niet bewust van onze huidige ervaring. En vooral in een periode waar er veel op ons afkomt, we het druk hebben, we veel beslissingen moeten nemen en er teveel in ons hoofd zit, kan het zijn dat we vast komen te zitten. Door meer opmerkzaam te zijn van emoties, gedachten en sensaties in het lichaam en deze te observeren, leren we onszelf beter kennen.

Wat kan Mindfulness voor jou betekenen?

In onze hectische, veeleisende maatschappij is het goed om af en toe even stil te staan en niet constant door te rennen en dingen op de automatische piloot te doen. Door geregeld/ dagelijks een pauze te nemen – een moment van reflectie – worden we ons bewust van patronen & gewoontes. We kunnen beter concentreren, gemakkelijker beslissingen nemen en we worden creatiever. Daarnaast kan het helpen om beter om te gaan met lastige gedachten en emoties.

Bekijk het filmpje voor een impressie van de locatie van de Mindfulness retreat.

Locatie

Een oase van rust aan de Costa Blanca, dat is Refugio Marnes. Op de 20 hectare grote Finca van agriturismo Spanje ´Refugio Marnes´ bevinden zich drie oude gebouwen: de oude boerderij ‘La Finca’ waar 3 heerlijke B&B kamers gehuisvest zijn. De B&B vleugel ‘Los Establos’ ook met 3 B&B kamers die gelegen zijn in de voormalige stallen van de boerderij en verderop op de Finca ligt het heerlijke  vakantiehuis ‘La Ruina’.

Het landgoed wordt milieuvriendelijk gerund door Willem en Richard. De elektriciteit wordt volledig  via een grote zonnestroom installatie opgewekt. Zonder dat hun gasten het merken doen zij veel aan zuivering & hergebruik van water en voorkomen zoveel mogelijk het gebruik van plastic.

Tijdens je verblijf bij agriturismo Spanje Refugio Marnes kunt je vrij gebruik maken van het heerlijke zwembad van Refugio Marnes. Dit smaragd groen betegelde zwembad is zo aangelegd dat het zoveel mogelijk opgaat in haar mediterrane omgeving.

mindfulness retreat valencia

Investering Mindfulness Retreat Valencia

Verblijf inclusief overnachtingen op 2-persoonskamers en maaltijden 695 euro.

Inclusief:

  • Alle mindfulness sessies
  • 5 overnachtingen op basis van volpension in een gedeelde 2-p.kamer
  • Standaard kamer met 2 aparte bedden

Optioneel:

  • Kamer op basis van éénpersoonsgebruik, vraag naar de mogelijkheden en extra kosten.
  • Persoonlijk coachgesprek

Exclusief:

Vliegtickets, autohuur en openbaar vervoer en het persoonlijk coachgesprek zijn niet bij de prijs inbegrepen. De locatie is bereikbaar vanaf luchthaven Alicante (98km) of luchthaven Valencia (134km). Kies je voor openbaar vervoer, dan kun je gebruikmaken van de pick-up service van Benissa naar de locatie.

Ja, ik wil meer informatie over deze rustvakantie